Ook in deze tijd mooie foto’s van uw pasgeboren kindje!
Newborn reportage

Net zoals bij vele andere beroepsgroepen ligt mijn werk nu stil als fotografe. Dat is heel gek wanneer je niets liever wil dan bijzondere herinneringen vastleggen.

De afgelopen weken ben ik diverse keren benaderd voor een newborn reportage. Helaas is dat niet mogelijk met de afstand van 1,5 meter die we tot elkaar willen en moeten houden.

 

Om jullie ouders toch een onvergetelijke herinnering te geven heb ik een alternatief bedacht. Met een beetje van jullie en een beetje van mij kunnen wij er samen voor zorgen dat er toch nog speciale foto’s worden gemaakt!

 

Wat is de opzet?: Ik ga jonge ouders helpen zelf veilig foto’s te maken van hun net geboren kindje. Jullie ontvangen daar een goede en uitgebreide handleiding voor. Die foto’s ga ik vervolgens bewerken en plaatsen in mijn verschillende achtergronden.

 

Tip!! Als de kraamhulp er nog is, vraag haar te helpen bij het goed neerleggen van de baby.

 

Opties van foto pakketten:

 

Pakket Lief: 2 foto’s bewerkt en digitaal aangeleverd voor €35,-

Pakket Liever: 3 foto’s bewerkt en digitaal aangeleverd voor €50,-

Pakket Liefst: 4 foto’s bewerkt en digitaal aangeleverd voor €65,-.  In één foto wordt naam en geboortedatum mooi verwerkt.

 

Ouders kunnen zich aanmelden via info@lindabeelen.nl. Graag jullie naam, telefoonnummer, geboortedatum vermelden en pakketkeuze aangeven. Jullie ontvangen van mij een inschrijfformulier en factuur.

 

Na betaling ontvangen jullie de handleiding. Hierin staat het volgende vermeld:

  • Instructies voor het klaarleggen van materialen voor de foto’s. Hierbij heb ik rekening gehouden met spullen die jullie in huis hebben;
  • Informatie over het moment van foto’s maken en instructies hoe de foto’s gemaakt moeten worden. Met afbeeldingen wordt stap voor stap uitgelegd wat te doen; en
  • Informatie over hoe de foto’s bij mij aangeleverd kunnen worden.

 

Zodra ik de foto’s digitaal heb ontvangen, ga ik ze bewerken.  Daarna ga ik ze plaatsen in verschillende achtergronden. Als alles gereed is stuur ik jullie de foto’s digitaal toe. Dat alles binnen maximaal 5 werkdagen.

 

Zo hebben jullie een hele mooie herinnering van deze bijzondere tijd!

 

Hartelijke groet,

Linda Beelen

 

Newborn reportage

 

error: Content is protected !!